Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

iTwin: USB και VPN ανακαλύφθηκαν ξανά


Είναι περίεργο το iTwin, τόσο περίεργο που σε προκαλεί να το αγοράσεις γιατί ανακαλύπτει ξανά την έννοια του USB stick. Στην πραγματικότητα το iTwin είναι δύο USB drives μαζί που λειτουργούν μόνο με την χρήση και των δύο ταυτόχρονα σε υπολογιστές που έχουν σύνδεση στο internet.

Καρφώνετε το ένα iTwin στο PC ή το Mac. Κάνετε την εγκατάσταση και επιλέγετε τα αρχεία και φακέλους που θέλετε να μοιραστείτε. Αυτό ήταν. Παίρνετε το άλλο μισό, το δεύτερο iTwin και το καρφώνεται σε όποιο υπολογιστή θέλετε και ως δια μαγείας έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που είχατε επιλέξει. Αφαιρείτε το δεύτερο iTwin και τα αρχεία χάνονται.


Φανταστείτε το iTwin σαν ένα καλώδιο που ενώνει δύο υπολογιστές αλλά χωρίς το καλώδιο ή μάλλον το καλώδιο να είναι η σύνδεση στο internet από τον ένα υπολογιστή στον άλλον. Όλα αυτά με την βοήθεια AES-256bit encryption και ένα virtual tunnel μεταξύ των δύο υπολογιστών.

Ακόμα και αν χάσετε το ένα από τα δύο iTwin έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την λειτουργία του ώστε κανείς να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να διαβάσει τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Όλα αυτά για 99 δολάρια μόνο ή αλλιώς με μερικά κλικ και περίπου 70 ευρώ αποκτάτε το προσωπικό σας VPN από υπολογιστή σε υπολογιστή με ασφάλεια σε επίπεδο software και hardware για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας κάθε στιγμή.


iTwin - Works on Windows and Mac from iTwinCast on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου