Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Το iPhone σας μαθαίνει το…. καμάκι

Μία νέα ελληνική εφαρμογή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην … πρώτη θέση στα Charts του AppStore. Ο λόγος για το "iKamaki", της εφαρμογής που μετατρέπει κάθε χρήστη στον απόλυτο “Greek lover”.
Το ikamaki βρίσκεται από χτες online στο App store και αναμένεται να πάρουν φωτιά τα downloads. Η απόλυτη εφαρμογή για κάθε Greek Lover είναι γεγονός. Ποτέ ξανά δεν θα βρεθείτε στην κατάσταση να σας αρέσει μια γυναίκα και να μην ξέρετε τι να της πείτε. Με το application αυτό αποκτάτε πρόσβαση σε δεκάδες ατάκες οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Επίσης μπορείτε να δείτε ποιες ατάκες λειτούργησαν σε άλλους χρήστες αλλά και να ενημερώσετε τους υπόλοιπους για το αν μια ατάκα δούλεψε για εσάς.

Αν είστε λοιπόν κάτοχος ενός iPhone είστε ένα κλικ μακριά από το να το αποκτήσετε. Το Application έχει 2 εκδόσεις, μια δωρεάν με λίγες ατάκες για να πάρετε μια γεύση και μια επί πληρωμή η οποία κοστίζει  0,79 λεπτά και σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω. Και τις δύο εκδόσεις θα τις βρείτε εδώ.

Free
http://itunes.apple.com/us/app/ikamaki/id457398547?ls=1&mt=8
Premium
http://itunes.apple.com/us/app/ikamaki-premium/id457394801?ls=1&mt=8

Μπείτε λοιπόν στο Apple Store, κατεβάστε το, αποκτήστε πρόσβαση στις καλύτερες ατάκες για καμάκι και γίνετε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου