Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Εύα Λάσκαρη: Η λατρεία που γίνεται καθημερινή συνήθεια


Όταν σκαλίζεις τη μνήμη σου για να θυμηθείς εκείνα τα μοντέλα που σημάδεψαν την τελευταία δεκαετία, το όνομα της Εύας βρίσκεται δίκαια δίπλα σε εκείνα της Σάσας, της Όλγας και της Τζούλιας. Φέτος δεν θα χρειάζεται να ανατρέχεις στη μνήμη σου. Γιατί θα την βλέπεις καθημερινά. Στο MEGA.

Η Εύα Λάσκαρη ακολούθησε διαφορετική πορεία από τα υπόλοιπα high profile κορίτσια του ελληνικού modeling. Διάλεξε την υποκριτική. Θα μου πεις κι άλλες το έκαναν αυτό, αλλά σίγουρα δεν ανήκαν στα top ονόματα, που έβγαζαν και τα περισσότερα χρήματα.

Κι όμως κατάφερε σιγά – σιγά να πάρει μερικούς ρόλους. Θεατρικούς και τηλεοπτικούς. Βέβαια κανένας δεν ασχολήθηκε ποτέ με το αν έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει ή όχι. Ούτε θα τολμούσε άλλωστε ποτέ κανένας σκηνοθέτης να μην προμοτάρει στη σειρά του το μπούστο της και την ομορφιά της.

Η Εύα θα παίζει στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του MEGA “Βασιλιάδες”. Κι ακόμα κι αν η πληροφόρηση λέει ότι η καινούρια σειρά δεν θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέχρι τον Γενάρη, υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί λόγοι που αποδεικνύουν γιατί η Εύα Λάσκαρη είναι η Ελληνίδα που αξίζει να γίνει καθημερινή σου συνήθεια.


Ευα Λάσκαρη - Η οικογένεια βλάπτει (όλες οι... by octopusmike

Η Εύα Λάσκαρη σε φωτογράφηση by octopusmike

evalaskariXamam_ginekwn by souidos27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου