Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αφού δέχτηκε βολή paintball, το στήθος της παίκτριας άρχισε να... ξεφουσκώνει


Το ραντεβού για ένα παιχνίδι Paintball στο Croydon της Βρετανίας με φίλους είχε άσχημη κατάληξη για μια 26χρονη Βρετανίδα που μετά από χτύπημα που δέχτηκε με τα ειδικά σφαιρίδια χρώματος, είδε μετά από ώρες το στήθος της να μειώνεται σε όγκο. Το 26χρονο «θύμα της επίθεσης» είχε κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της με εμφυτεύματα σιλικόνης. Η παθούσα αποφάσισε να βρει το δίκιο της, όμως οι ελπίδες της για αποζημίωση είναι μάλλον περιορισμένες…
Όταν δέχτηκε τη βολή (με ταχύτητα σχεδόν 300 χιλιόμετρα την ώρα) η νεαρή κοπέλα πόνεσε στο στήθος, αλλά πίστεψε ότι το προστατευτικό που φορούσε θα τη γλίτωνε από οποιαδήποτε ζημιά. Πίστεψε ότι απλά είχε ένα άσχημο μώλωπα, δύο μέρες αργότερα όμως και αφού επισκέφτηκε ένα γιατρό διαπίστωσε ότι το ένα στήθος ξεφούσκωνε εξαιτίας μιας οπής στο εμφύτευμα. Αγανακτισμένη απευθύνθηκε στην εταιρεία Ρaintball, όμως έλαβε μια αφοπλιστική απάντηση: η εταιρeία δε φέρει ευθύνη για τον τραυματισμό γιατί στο φυλλάδιο ασφαλείας αναγράφεται ότι απαγορεύεται σε γυναίκες με εμφυτεύματα να παίζουν.
Μετά το περιστατικό, εκπρόσωπος της λέσχης Paintball του Ηνωμένου Βασίλειου δήλωσε ότι θα ακολουθείται ειδική διαδικασία «ζητώντας από τις κυρίες με εμφυτεύματα στο στήθος να ενημερώνουν όταν κάνουν κράτηση του γηπέδου» και συμπλήρωσε ότι «θα παρέχουμε ειδική πληροφόρηση για τους κινδύνους του paintball για τα άτομα που έχουν εμφυτεύματα και ζητάμε από όλους να υπογράψουν ειδική υπεύθυνη δήλωση». Μάλιστα σε όσα άτομα δηλώνουν ότι έχουν υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση θα παρέχεται ειδική στολή για το θώρακα με επιπλέον προστασία.
Στην ίδια συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mail ο εκπρόσωπος της λέσχης Paintball δήλωσε: «Πρώτη φόρα ακούω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο τύπος ατυχήματος είναι ιδιαίτερα απίθανος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου