Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Πώς να κατεβάσεις τις φωτογραφίες των φίλων σου στο Facebook

Πολλές φορές έχει τύχει να με ρωτήσουν αν γίνεται πια να αποθηκεύσεις φωτογραφίες που βλέπεις στο Facebook, τώρα πια που προβάλλονται σε μαύρο φόντο. Η απάντηση είναι ναι.

Αν θέλεις να αποθηκεύσεις μεμονωμένα μια φωτογραφία, απλώς ανανέωσε τη σελίδα ενώ βλέπεις τη φωτογραφία. Έτσι, σε βγάζει στην παλιά προβολή φωτογραφιών, όπου με δεξί κλικ και αποθήκευση μπορείς να αποθηκεύσεις τη φωτογραφία.

Αν τώρα θέλεις να αποθηκεύσεις πολλές φωτογραφίες, δικές σου ή κάποιου φίλου σου (ολόκληρα άλμπουμ για την ακρίβεια...), υπάρχει η εφαρμογή στο Facebook "PhotoFunky". Εύκολα μπορείς να τη βρεις πληκτρολογώντας το όνομά της στην αναζήτηση του Facebook.

Η προεπιλεγμένη γλώσσα της εφαρμογής είναι τα γαλλικά, το οποίο αλλάζει στο πάνω δεξιά μέρος του παραθύρου (βέβαια κάποια πράγματα παραμένουν στα γαλλικά, αλλά μικρό το κακό...). Η τελευταία καρτέλα της εφαρμογής είναι η "Backup Facebook Photos".

Εμφανίζεται ένα πλαίσιο με τα ονόματα των άλμπουμ σου στο Facebook. Αν θέλεις τα άλμπουμ των φίλων σου απλώς αλλάζεις την επιλογή "Mes albums photos". Στη συνέχεια τσεκάρεις τα άλμπουμ που θές και.... "Télécharger"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου