Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Υδρόβιο ζωύφιο ξεκουφαίνει τα ψάρια με το πέος του


Όποιος παίζει με το πέος του κουφαίνεται, έλεγαν παλιά στα άτακτα παιδιά. Φαίνεται όμως ότι κάποιος δεν άκουσε τη συμβουλή: ένα έντομο που ζει στα ρυάκια της Ευρώπης παράγει με το πέος του καντάδες των 99,2 decibel, πιο δυνατές κι από ανοιχτή συναυλία. Σύμφωνα μάλιστα με τους βιολόγους που το ηχογράφησαν, είναι το πιο φωνακλάδικο ζώο του κόσμου αναλογικά με το μέγεθός του.

«Μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Στην αρχή νομίζαμε ότι ο θόρυβος προερχόταν από κάποιο μεγαλύτερο υδρόβιο είδος» σχολιάζει ο Δρ Τζέιμς Ουίντμιλ του Πανεπιστημίου Στράτσκλαϊντ της Γλασκόβης.

Η ομάδα του χρειάστηκε μάλιστα να ελέγξει τον εξοπλισμό ηχογράφησης για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε γίνει λάθος.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, το Micronecta scholtzi, ένα ημίπτερο έντομο με μήκος μόλις 2 χιλιοστά, παράγει τον εκκωφαντικό θόρυβο τρίβοντας το πέος του πάνω σε μια αύλακα που υπάρχει στην κοιλιά του.

Η μέση ένταση της καντάδας φτάνει τα 78,9 decibel, ένταση που αντιστοιχεί σε διερχόμενο τρένο, γράφουν οι βιολόγοι στην ηλεκτρονική επιθεώρηση PLoS ONE.

«Αν κανείς συγκρίνει την ένταση του ήχου με το μέγεθος του σώματός του, το M.scholtzi είναι το ζώο που παράγει τους ισχυρότερους ήχους στη Γη» εκτιμά ο Δρ Ουίντμιλ, ο οποίος πραγματοποίησε το πείραμα σε συνεργασία με Γάλλους συναδέλφους του.

Αυτό σημαίνει ότι αν το ζωύφιο ήταν πιο μεγαλόσωμο θα ξεπερνούσε με άνεση τους ήχους των 117 dB που παράγουν οι ελέφαντες, ακόμα και τα 188 dB που φτάνουν οι γαλάζιες φάλαινες.

Τα ερωτικά καλέσματα του Micronecta scholtzi χάνουν το 99% της έντασής τους όταν περνούν από το νερό στον αέρα, παρόλα αυτά γίνονται εύκολα αντιληπτά από τους ανθρώπους που περπατούν δίπλα στα ρυάκια.


Αν θέλετε να ακούσετε το φωνακλά:
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231115786

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Google+

Το κοινωνικό δίκτυο της Google, "Google+", είναι σχεδόν έτοιμο...! Για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα... http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html

Δεν ξέρεις να παίζεις κιθάρα...; Νομίζεις!!!

Πάντα επιθυμούσατε να παίζετε κιθάρα σαν το Jimmy Hendrix, αλλά το ταλέντο σας δεν αναγνωρίστηκε ποτέ όσο θα έπρεπε; Από ό,τι φαίνεται, με τη νέα συσκευή Possessedhand, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα…


Μια δημιουργία του University of Tokyo και των Sony Computer Science Laboratories, η συσκευή Possessedhand μετακινεί τα δάχτυλα σας στις κατάλληλες θέσεις επιτρέποντας σας να παίζετε τα αγαπημένα σας μουσικά όργανα σαν επαγγελματίας!

Πρακτικά, αυτο που κάνει είναι να διεγείρει με ηλεκτρισμό τους μύες του πήχη που είναι υπεύθυνοι για την κίνηση των δαχτύλων χωρίς να απαιτείται εντολή από τον εγκέφαλό. Ο χρήστης γνωρίζει κάθε φορά ότι το χέρι του κινείται, χωρίς όμως να μπορεί να το ελέγξει!

Η συσκευή αποτελείται από μια “ζώνη” που φοριέται γύρω από το χέρι του χρήστη και περιλαμβάνει 28 ηλεκτρόδια, τα οποία προκαλούν το λύγισμα των αρθρώσεων τόσο των δαχτύλων όσο και του καρπού. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες συσκευές, το PossessedHand δεν απαιτεί την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων μέσα στο δέρμα του χρήστη.

Παρά την όποια επιφυλακτικότητα από την πλευρά των χρηστών, οι ερευνητές δείχνουν να είναι αρκετά αισιόδοξοι για τη συγκεκριμένη συσκευή. Εξάλλου, εκτός από τη μουσική, μελλοντικά το Possessedhand θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στην αποκατάσταση των ατόμων που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ή οποιοδήποτε τραυματισμό που δυσχεραίνει τον έλεγχο των μυών τους!


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Το Facebook της Πόπης Παπανδρέου

http://www.drseeng.com/2011/06/facebook_28.html

Tα ωραιότερα φυσικά στήθη στην Ελλάδα σύμφωνα με το MEN 24

Βραβείο "Στήθος Σταρούμπα 2011" - Χριστίνα Μουστάκα
Βραβείο "Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στήθους"
- Λάουρα Νάριες (more photos)


Bραβείο "Το μέγεθος (του στήθους) μετράει" - Όλγα Λαφαζάνη


Βραβείο πιο ταλαντούχας (από την μαμά φύση) ηθοποιού - Τζένη Ιωακειμίδου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Σολωμού



Ειδικό Βραβείο "Τα μοντέλα που ξεχωρίζουν" - Σύλβια Παπαδάκη, Χριστίνα Στεφανίδη



Βάσω Βιλέγας VS Ηρώ Λεγάκη

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, υπήρχε μια ψηφοφορία στο blog για το ποια εκ των "Βάσω Βιλέγας" και "Ηρώ Λεγάκη" προτιμάτε. Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και συγκλονιστικός και μετά από ένα μεγάλο αριθμό ψήφων (4) η Βασούλα αναδείχτηκε νικήτρια, αν και έχασε στο διαγωνισμό των playmate... Ίσως οι φωτογραφίες με μπικίνι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, αλλά ας έκανε περισσότερα μπάνια η Ηρώ... :P
Θέλω να δώσω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους ψήφισαν, τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, την αδερφή μου........ Συγκινήθηκα....

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Το Macbook του 2020


Μήπως θα ήθελες να πεταχτείς στο 2020 και να ρίξεις μια ματιά στο Macbook του μέλλοντος; Δε χρειάζεται να μπεις σε κόπο, αφού ο σχεδιαστής Tommaso Gecchelin μας παρουσιάζει το Macbook του 2020, όπως το οραματίζεται.

Πρώτα από όλα, το Macbook θα είναι το πρώτο μοριακό laptop, φτιαγμένο από εύκαμπτα νανοϋλικά, τα οποία θα επιτρέπουν στο laptop σου να συρρικνώνεται και να χωράει κυριολεκτικά στην τσέπη σου!



Στο πλήρες μέγεθος του, το Macbook θα μπορεί να σπάει σε δύο ξεχωριστές tablet επιφάνειες, οι οποίες θα συνδέονται ασύρματα μεταξύ τους. Έτσι, για παράδειγμα, θα μπορείς να μοιράζεσαι το laptop σου με ένα φίλο σου.



Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι επιφάνειες αυτές θα περιλαμβάνουν ένα σύνολο στρωμάτων που θα παρέχουν προβολή και καταγραφή τρισδιάστατων εικόνων, απτική ανάδραση και απεριόριστη ενέργεια μέσω ενός φωτοβολταϊκού panel. Επιπλέον, θα διαθέτει επιλογή για μετατροπή του laptop από ματ σε γυαλιστερό και από μεταλλικό σε πλαστικό για να μην το βαριέσαι ποτέ!


Αντί για LCD ή LED οθόνη, θα διαθέτει ολογραφική οθόνη τόσο για την προβολή όσο και για το σκανάρισμα τρισδιάστατων αντικειμένων.


Στη συνέχεια θα μπορείς να χειρίζεσαι και να αλληλεπιδράς με τα αντικείμενα αυτά μέσω ενός συστήματος ανίχνευσης κίνησης παρόμοιο με το Kinect.


Αν πάλι όλα αυτά σας φαίνονται παρατραβηγμένα, καλό θα είναι να σκεφτείτε την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 10 χρόνια. Όπως υποστηρίζει, άλλωστε, ο Tommaso, οι περισσότερες τεχνολογίες είτε αναπτύσσονται ήδη είτε βρίσκονται ακόμα και σε πρώιμο στάδιο διάθεσης στην αγορά.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Skype 5.5 Beta για Windows με ενσωμάτωση του Facebook Chat!


Η Skype μόλις κυκλοφόρησε την beta έκδοση Skype 5.5 για Windows, η οποία φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες με προεξάρχουσα την ενσωμάτωση του Facebook chat!

Με το Skype 5.5 Beta, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας στο Facebook, απευθείας από την υπηρεσία, ενώ μπορείτε να βλέπετε μια ξεχωριστή καρτέλα με τις επαφές σας από το κοινωνικό δίκτυο.

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σχολιάσουν ή να κάνουν “Like” σε status updates μέσω του Skype, και έχει προστεθεί μια νέα μπάρα ελέγχου με νέα εικονίδια.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Skype 5.5 Beta for Windows

OtherView @ Mappes Show - D.Ouggarezos Nanourisma Ageladitsa / Rouvas

Η γραβάτα-μαξιλάρι για να κοιμηθείτε ήσυχος στο γραφείο σας!




Αν τα μάτια σας κλείνουν κάθε φορά που πατάτε το πόδι σας στη δουλειά και επιθυμείτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για ύπνο, αλλά το σκληρό γραφείο δε σας το επιτρέπει, ετοιμαστείτε την επόμενη φορά να ακουμπήσετε το κεφάλι σας σε ένα μαξιλάρι.

Όχι, δεν εννοούμε να κουβαλήσετε το μαξιλάρι σας στη δουλειά, εξάλλου κάτι τέτοιο δε θα ήταν πρέπον… Μπορείτε, λοιπόν, να προμηθευτείτε τη νέα, πρωτοποριακή γραβάτα που φουσκώνει και μετατρέπεται σε μαξιλάρι!

Έτσι, θα μπορείτε να διατηρήσετε την “καθώς πρέπει” εμφάνιση σας και παράλληλα να ρίξετε και μερικούς υπνάκους στη δουλειά!

Τη γραβάτα-μαξιλάρι μπορείτε να προμηθευτείτε στην τιμή των $19.95 από:

http://www.baronbob.com/pillow-tie.htm?AID=10368285&PID=2868751/

Best of Chuck Norris

Τα 25 καλύτερα ανέκδοτα:

1) Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσο κάνει Οιδίπους επί Κολωνώ.

2) Πως ψαρεύει ο Τσακ Νόρις; «Εσύ, εσύ κι εσύ έξω».

3) Ο Τσακ Νόρις έχει ολόκληρο το μήλο στον mac του.

4) Ο Τσακ Νόρις έχει πάρει γοργόνα στα τέσσερα.

5) Ο Τσακ Νόρις ξέρει γιατί η Ολγα... Τρέμη και ο Μαρσέλο... Λίπι.

6) Αν γράψετε τη λέξη Τσακ Νόρις στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.

7) Ο Τσακ Νόρις μπορεί να φάει μόνο ένα πατατάκι Lays.

8) Ο Τσακ Νορις λέει «έλα ντε» και ο ντε έρχεται.

9) Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσο κάνει εμμέσως πλην σαφώς.

10) Ο Τσακ Νόρις ξέρει από ποιο χωριό είναι η χωριάτικη σαλάτα.

11) Ο Τσακ Νόρις μπορεί να κάνει τα κρεμμύδια να κλάψουν.

12) Ο Τσακ Νορις κούναγε την κούνια που τον κούναγε.

13) Ο Τσακ Νόρις ξέρει ποιοι είναι αυτοί «που σας έβαλαν να τα πείτε αυτά» στους ακροατές του Γκόντζου.

14) Ο Τσακ Νόρις μπορεί να δώσει μπουνιά ανάμεσα στα μάτια ενός Κύκλωπα.

15) Τι προέκυψε εννέα μήνες μετά τη συνεύρεση του μεθυσμένου Τσακ Νόρις με μια νταλίκα; Ο Optimus Prime.

16) Ο Τσακ Νόρις μπορεί να κάνει παρτούζ.. μόνος του.

17) Μόνο ο Τσακ Νόρις όταν είναι μεθυσμένος βλέπει την τύφλα του.

18) Ο Τσακ Νόρις έχει στα μάτια γιους, όχι κόρες.

19) Στα γενέθλια του Τσακ Νόρις ο Ιησούς βγαίνει και λέει τα κάλαντα.

20) Ο Χάρος εισήχθη στα έκτακτα περιστατικά. Τσακοπαλεύει…

21) Ο Τσακ Νόρις σκοτώνει τα κουνούπια που τον τσίμπησαν για να πάρει το αίμα του πίσω.

22) Ο Τσακ Νόρις απέναντι σε 7 κακούς βγάζει το εξάσφαιρο. Ο έβδομος πεθαίνει από σεβασμό.

23) Στο αυτοκίνητο του Τσακ Νόρις όλες οι ταχύτητες είναι νεκρές.

24) Ο Τσακ Νόρις έχει καβαλήσει μηχανάκι της AGB.

25) Ο Τσακ Νόρις δεν πρόκειται να πάθει καρδιακή προσβολή. Η καρδιά του δεν θα τολμούσε ποτέ να τον προσβάλει…

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι


Η ThinkGeek παρουσίασε το JOYSTICK-IT, ένα retro joystick που εφαρμόζει στην οθόνη του ipad χωρίς να τη χαράσει, αφού απλά εφάπτεται στην επιφάνεια της και δεν χρειάζεται μπαταρίες ή καλώδια.

Οποιοδήποτε παιχνίδι διαθέτει χειρισμούς στην οθόνη, μπορεί να παίξει με το JOYSTICK-IT.

Άντε, καλή διασκέδαση.


Firefox 5

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του Firefox στο παρακάτω link:

http://www.mozilla.com/el/firefox/

Τι γίνεται στο Ίντερνετ σε 60 δευτερόλεπτα


Δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν στο Διαδίκτυο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Δείτε μέσα από ένα infographic τι μπορεί να γίνει και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα.

Σε 60 δεύτερα:

• Γίνονται 694,445 αναζητήσεις στο Google
• Aνεβαίνουν στο Flickr πάνω από 6,600 εικόνες
• Aνεβαίνουν στο YouTube 600 videos συνολικής διάρκειας περίπου 25 ωρών
• Γίνονται 695,000 status updates, και δημοσιεύονται 79,364 wall posts και 510,040 σχόλια στο Facebook
• Κατοχυρώνονται 70 νέα domains
• Στέλνονται πάνω από 168,000,000 email
• Δημιουργούνται 320 νέοι λογαριασμοί στο Twitter και δημοσιεύονται 98,000 Tweets
• Κατεβαίνουν 13,000 εφαρμογές στο iPhone
• Δημοσιεύονται 20,000 νέα άρθρα στο tumblr
• Ο FireFox κατέβηκε περισσότερες από 1700 φορές
• Το Wordpress κατέβηκε περισσότερες από 50 φορές
• Κατέβηκαν περισσότερες από 125 φορές τα WordPress Plugins
• Δημιουργούνται 100 νέοι λογαριασμοί στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn
• Γίνονται 40 νέες ερωτήσεις από χρήστες στο YahooAnswers.com ενώ απαντόνται πάνω από 100 ερωτήσεις στο Answers.com
• Δημοσιεύεται 1 νέο άρθρο στο Associated Content, το μεγαλύτερο δίκτυο community-created content
• Προστίθεται 1 νέος ορισμός στο UrbanDictionary.com
• Δημιουργούνται στο Craigslist πάνω από1,200 νέες διαφημίσεις
• Γίνονται πάνω από 370,000 λεπτά κλήσεων μέσω του Skype
• Συμπληρώνονται συνολικά πάνω από 13,000 ώρες από streaming μουσικής μέσω του μουσικού ραδιοφώνου Pandora
• Και τέλος γίνονται πάνω από 1,600 αναγνώσεις κειμένων στο Scribd, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο δημοσίευσης εγγράφων.

Too late noob...!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το facebook των επωνύμων....

  1. To facebook του Chuck Norris
  2. To facebook της Αλεξανδράτου
  3. Το facebook του Σεργουλόπουλου
  4. Tο facebook του Αγανακτησμένου Έλληνα
  5. To facebook του Τρύφωνα Σαμαρα
  6. Το facebook του Πάγκαλου
  7. Το facebook του Λούκας Γίωρκα
  8. Το facebook της Ελένης Μενεγάκης
  9. To facebook του Σάκη Ρουβά
  10. Το facebook του Βασίλη Σπανούλη
  11. To facebook της Δημητρίου
  12. To facebook της Ορθούλας
  13. To facebook του Πανταζή
  14. To facebook της Άννα Βίσση
  15. Το facebook της Μανωλίδου
  16. To facebook του Δράκου
  17. Το facebook του Ιούδα Ισκαριώτη
  18. Το Facebook ενός αρχιμανδρίτη
  19. Το facebook της Μαμάς του Τσακ Νορρις
  20. Το facebook του Οσάμα Μπιν Λάντεν
  21. Το facebook του Βαγγέλη Μειμαράκη
  22. Το facebook του Αλέξη Τσίπρα
  23. Το facebook της Άννας από το Νησί
  24. To facebook του μαλάκα Έλληνα Ψηφοφόρου
  25. To facebook του Ευάγγελου Βενιζέλου
http://pinnokio.blogspot.com/p/facebook.html

Tzoulia Facebook... (παλιό αλλά απίστευτο..!)

OH CURSED FATES

http://imgur.com/ognSn

in.gr - Η Ιαπωνία πίσω στην κορυφή της λίστας με τους ισχυρότερους υπολογιστές - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Η Ιαπωνία πίσω στην κορυφή της λίστας με τους ισχυρότερους υπολογιστές - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Χαμένη φωτογραφική μηχανή στη Μύκονο εντοπίζεται μέσω Facebook… στο Λονδίνο.

Περπατάτε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στα σοκάκια της Μυκόνου και συναντάτε σε ένα πεζούλι μια ξεχασμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Τι θα κάνατε; Ο Αυστραλός τουρίστας Danny Cameron βρέθηκε μπροστά στο δύσκολο αυτό ερώτημα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Και αντί να σφυρίξει αδιάφορα και να την κρατήσει για τον εαυτό του προτίμησε να αναζητήσει τον χαμένο της ιδιοκτήτη. Όταν όμως οι προσπάθειες που έκανε στο νησί δεν έβγαλαν άκρη, είχε μια πιο δημιουργική ιδέα. Επιστρέφοντας στην Αυστραλία επιστράτευσε το Facebook για να βρει τον ιδιοκτήτη της χαμένης μηχανής.

Με τη συνεργασία των φίλων του έφτιαξε ένα group στο Facebook με την ονομασία «Needle in a haystack», δηλαδή… «βελόνα στα άχυρα», με σκοπό να βρει τον ιδιοκτήτη της μηχανής. Το group ξεκίνησε τον Οκτώβριο και ως τις αρχές Νοέμβρη είχε πάνω από 235.000 μέλη. Τελικά πριν από λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης της φωτογραφικής μηχανής εντοπίστηκε στο Λονδίνο. Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η μηχανή έφτασε στον αρχικό της ιδιοκτήτη ο Danny έγραψε στο group «Πετύχαμε τον στόχο μας, βρήκαμε τον ιδιοκτήτη. Σας ευχαριστώ όλους. Το γκρουπ διαλύεται. Ανοίξτε τις σαμπάνιες».

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε δηλώσει «Ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να πιστέψει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς αυτούς τους 235.000 ανθρώπους. Η καλοσύνη είναι βασικό στοιχείο της ανθρωπιάς μας. Υπάρχουν κάθε στιγμή χίλιοι άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το να επιστρέψουν μια χαμένη κάμερα. Οι χίλιοι να γίνουν εκατομμύρια».

Σίγουρα η περίπτωση του Danny Cameron αποδεικνύει ότι ο πλανήτης έχει γίνει πολύ πιο μικρός απ’ όσο νομίζαμε, χάρη στο Facebook. Και αυτό μπορεί να είναι ταυτόχρονα αισιόδοξο αλλά και τρομακτικό.

Σου έκλεψαν τον υπολογιστή; Περίμενε την φωτογραφία του κλέφτη στο mail σου!




Μία κρυφή εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν φωτογραφίες από την κάμερα του υπολογιστή τους όταν αυτός κλαπεί.

Ο Joshua Kaufman, ένα βράδυ αφού γύρισε από τη δουλειά του, βρήκε το σπίτι του άνω κάτω. Διαρρήκτες είχαν μπει και κλέψει τα πράγματά του, μέσα σε αυτά και το ΜacΒook του. Η ιστορία μέχρι αυτό το σημείο είναι συνηθισμένη.

Ο Joshua είχε εγκαταστήσει στο Μac του μία εφαρμογή, ονόματι Hidden, η οποία ενεργοποιούσε την κάμερα και φωτογράφιζε τον κλέφτη κάθε φορά που αυτός άνοιγε τον υπολογιστή. Οι φωτογραφίες αυτές στέλνονταν με mail στον Joshua, ο οποίος με τη σειρά του τις έστελνε στην αστυνομία. Δεν σταμάτησε όμως εκεί!

Ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και έτσι ενημέρωνε όσους παρακολουθούσαν το blog του για την εξέλιξη της ιστορίας. Όποιος έμπαινε λοιπόν στο blog μπορούσε να δει φωτογραφίες από τον κλέφτη την ώρα που κοιμόταν, ή την ώρα που προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή (φωτό).

Πριν μερικές ώρες ο Joshua έγραψε στο twitter πως ο κλέφτης βρέθηκε.

Δείτε ποιοι σας έχουν διαγράψει από φίλο τους στο facebook!


Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να λιγοστεύουν, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιος σας διέγραψε, τότε η εφαρμογή Unfriend Finder θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Είναι μία εφαρμογή που συνδέεται με το facebook και μπορεί να μαρτυρήσει ποιοι από τους φίλους σας σας έχουν διαγράψει από το προφίλ τους.

Το Unfriend Finder, εκτός από το να σας ειδοποιεί για το αν κάποιος σας διέγραψε, μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και γι' αυτούς που διαγράψατε εσείς, αλλά και για όσους έσβησαν το λογαριασμό τους.

Η εφαρμογή λειτουργεί απλά και ελέγχει αυτόματα, κάθε φορά που κάνετε refresh στον browser, ποιος αποφάσισε να κόψει επαφές μαζί σας και είναι διαθέσιμη για Chrome, Firefox, Opera και Safari.

http://www.unfriendfinder.com/download

Πιστωτικές κάρτες που "μιλούν"

Μια νέα γενιά διαδραστικών πιστωτικών καρτών μελετούν και σχεδιάζουν οι ειδικοί της εταιρείας Dynamics Inc., έτσι ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται διαρκώς για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους - και όχι μόνο.

Οι νέες κάρτες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά μέσα στο χρόνο. Το μυστικό τους είναι οι μικροεπεξεργαστές, οι οποίοι λειτουργούν με μπαταρίες διάρκειας τριών ετών.

Συγκεκριμένα, η Citibank δημιούργησε μια πιστωτική κάρτα δεύτερης γενιάς (2G), όπως την ονομάζει, η οποία στο πίσω μέρος διαθέτει μια προγραμματιζόμενη μαγνητική λωρίδα, καθώς και πλήκτρα στο μπροστινό, τα οποία επιτρέπουν στον κάτοχό της να επιλέξει μεταξύ της πίστωσης και της χρήσης των πόντων ανταμοιβής του.

Στην παρούσα φάση γίνονται δοκιμές και, αν όλα πανε καλά, οι μαγικές κάρτες, που δε διαφέρουν εμφανισιακά από τις συμβατικές κάρτες, θα βγουν σύντομα στην αγορά.

Η Apple κλέβει ιδέα για εφαρμογή από φοιτητή;


H Apple κατηγορείται ότι κυκλοφόρησε μια εφαρμογή με την ίδια λειτουργικότητα, παρόμοιο logo και ίδιο όνομα, ένα χρόνο αφού απέρριψε την εφαρμογή ενός φοιτητή από το App Store για "λόγους ασφαλείας". Tι ακριβώς ισχύει;

Ο Greg Hughes, τριτοετής φοιτητής πληροφορικής στο πανεπιστήμιο του Birmingham ανέπτυξε πέρσυ μια εφαρμογή με την ονομασία "Wi-Fi Sync" και την έστειλε στο App Store της Apple τον Μάιο του 2010. Η εφαρμογή επέτρεπε τον ασύρματο συγχρονισμό του iTunes με το iPhone.

Το App Store απέρριψε την αίτησή του και έτσι ο φοιτητής ανέβασε την εφαρμογή στο Cydia Store το οποίο είναι ένα αντίπαλο store που πουλάει εφαρμογές για jailbroken συσκευές. Η εφαρμογή που κόστιζε 9.99$ έχει αγοραστεί πάνω από 50.000 φορές.

Αλλά την περασμένη Δευτέρα η Apple παρουσίασε το iOS 5 με ένα χαρακτηριστικό που λέγεται πάλι Wi-Fi Sync, έχει την ίδια λειτουργία και παρόμοιο logo (δείτε τις φωτογραφίες, το γκρι της Apple).

Ο Hughes βλέποντας κάτι τέτοιο αντέδρασε, αλλά λόγω εξετάσεων δεν έχει κινηθεί ακόμα δικαστικά. Δήλωσε πάντως πως όταν απέρριψαν την εφαρμογή του είχε ένα τηλεφώνημα από εκπρόσωπο του App Store λέγοντάς του πως η εφαρμογή του ήταν πολύ καλή αλλά για λόγους ασφαλείας και για λειτουργικότητα που πηγαίνει πέρα από το SDK του iPhone, δε θα προστεθεί. Τον παρότρυναν πάντως να στείλει βιογραφικό για όταν αποφοιτήσει.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταλήξει η κατάσταση καθώς από ότι φαινεται ο φοιτητής θα κινηθεί νομικά απέναντι στην Apple.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η αδικημένη των φετινών playmate, Βάσω Βιλέγας...




H Ηρώ Λεγάκη Ρlaymate 2011


Παραλαμβάνοντας το στέμμα από την περυσινή νικήτρια, Κάτια Δέδε, η Ηρώ Λεγάκη αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης Playmate 2011.
Η Ηρώ που είναι 20 ετών, έχει καταγωγή από τη Νάξο και την Κέρκυρα.
Στα ενδιαφέροντά της, περιλαμβάνεται ο χορός –άλλωστε με αυτόν ασχολείται και επαγγελματικά, αφού χορεύει σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Αθήνας.

in.gr - Στα αμερικανικά καταστήματα ο πρώτος φορητός με λειτουργικό Chrome - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Στα αμερικανικά καταστήματα ο πρώτος φορητός με λειτουργικό Chrome - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Κλήσεις φωνής μέσω Gmail προσφέρει η Google στις ΗΠΑ - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Κλήσεις φωνής μέσω Gmail προσφέρει η Google στις ΗΠΑ - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

in.gr - Αναζητώντας τα επόμενα σουξέ στους εγκεφάλους των εφήβων - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Αναζητώντας τα επόμενα σουξέ στους εγκεφάλους των εφήβων - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Το απόγευμα της Τετάρτης η μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης εδώ και χρόνια - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

in.gr - Το απόγευμα της Τετάρτης η μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης εδώ και χρόνια - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία

5 Brilliant Mobile Marketing Campaigns

http://thenextweb.com/mobile/2011/06/14/5-brilliant-mobile-marketing-campaigns/

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Keys keys keys.... No more!

Ένας από τους 1000 τρόπους για να δημιουργήσεις ένα site...

sites.google.com

Χρειάζεται μόνο ένας λογαριαμός Google

Για παράδειγμα...

sites.google.com/site/hasapians/

Κορίτσια με πλούσια προσόντα (Photos) #6 | Otherside.gr

Κορίτσια με πλούσια προσόντα (Photos) #6 | Otherside.gr

Παράξενα και πρωτότυπα gadgets #7 (Photos) | Otherside.gr

Παράξενα και πρωτότυπα gadgets #7 (Photos) | Otherside.gr

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Prwtathlitis o Dirk....

4-2 oi Dallas to Miami me 105-95 ston teleftaio agwna...

Paz Vega... Fabulous...

Seferlis-Mourlen Rouge-Je t aime

Stop spot

Begin

Getting into business?